تعمیر گیربکس بنز تعمیرگاه بنز تعمیرات مرسدس بنز در تهران تخصصی ترین تیم تعمیر گیربکس و موتور بنز در تهارن با ضمانت 15 ماه قطعات اصلی گیربکس و تضمین کیفیت و اصالت قطعات
تعمیر گیربکس بنز تعمیرگاه بنز تعمیرات مرسدس بنز 15 ماه گارانتی
تعمیر گیربکس بنز تعمیرگاه بنز تعمیرات مرسدس بنز در تهران تخصصی ترین تیم تعمیر گیربکس و موتور بنز در تهارن با ضمانت 15 ماه قطعات اصلی گیربکس و تضمین کیفیت و اصالت قطعات
تعمیر گیربکس بنز از جمله کارهای بسیار مهم در کار تعمیرات خودرو های بنز میباشد که تعمیرگاه تخصصی پارت آرین با ضمانت 15 ماهه اماده تعویض و یا تعمیر انواع خودور های بنز در شهر تهران میباشد
تماس با کارشناسان! جهت مشاوره و رزرو نوبت خود میتوانید با این شماره تماس حاصل فرمایید 09120061261
همچنین شما میتوانید تمامی قطعات یدکی گیربکس بنز را از فروشگاه پارت ارین در تهران تهیه نمایید و از کیفیت و اصالت تمامی قطعات یدکی خیالتان راحت و اسوده باشد
سولات متداول در مورد گیربکس خودرو
گیربکس در کدام قسمت ماشین قرار دارد؟
گیربکس بنز یکی از اصلی ترین قسمت های تشکیل دهنده سیستم محرکه ماشین است. این قسمت به قدری مهم است که می توان این را هم رده موتور ماشین قرار داد. اگر با خودرو اشنایی داشته باشید می دانید که دنده ماشین به جعبه دنده یا همان گیربکس متصل است و هنگامی که دنده ماشین را عوض می کنید، شاید کار ساده ای از نظر شما باشد اما در داخل گیربکس باید یک سری تغییرات دقیق و مهندسی شده انجام بگیرد. هرگونه کارکرد اشتباه در گیربکس باعث خرابی های سنگین در خودرو و سیستم محرکه ماشین می شود. تعمیر گیربکس بنز حتما باید توسط متخصص انجام شود.
چه عواملی باعث میشود که گیربکس خودرو خراب شود؟
گیربکس خودروی بنز از بهترین گیربکس های موجود در بازار می باشد که توسط خود این کمپانی ساخته می شود و بر روی ماشینهای خود نصب می کند بنابراین درصد خرابی این گیربکس ها بسیار ناچیز بوده اما باز هم می شود که خراب شوند حتی اگر محصول تولید کمپانی بنز باشند. خرابی های گیربکس به چند دلیل ممکن است که یکی از مهمترین آنها دیر کرد در سرویس های سالیانه می باشد.
در سرویس های سالیانه میزان روغن گیربکس و درصد ماندگاری ان بررسی می شود. روغن گیربکس نوعی واسکازین است که باعث می شود چرخ دنده ها راحت تر بچرخند و سابیده نشوند میزان ماندگاری این روغن از روغن موتور بیشتر است به این دلیل که مانند روغن موتور با گرمای زیادی مواجه نیست.
اما مانند هر چیزی یک تاریخ انقضا دارد و باید تعویض شود. اگر زمان تعویض واسکازین گیربکس به تعویق بیفتد صدمات جدی به چرخ دنده ها وارد می شود که ممکن است باعث شکسته شدن آنها شود اگر این اتفاق بیفتد هزینه هنگفتی به روی دست شما به جای می گذارد.
دومین عامل خرابی گیربکس خودروی بنز
همانطور که گفتیم گیربکس خودروی بنز در معدود دفعات خراب می شود زیرا در ساخت این قطعه از از بهترین متریال و دقیق ترین مهندسی ها استفاده شده است.
اما خب این قطعه هم مانند بقیه اجسام در طول زمان فرسوده می شود و در صورت استفاده نادرست از آن و بلد نبود نکاتی برای نگهداری ان موجب میشود که عمری کوتاه تر از حد معمول داشته باشد و زود تر خراب شود.
بله برای این که گیربکس شما عمری طولانی تر داشته باشد باید استفاده صحیح آن را یاد بگیرید. مثلا دیده اید که یک نفر دنده را بد جا میزند و صدای ناخوشایند از ماشین می شنوید که به اصطلاح می گویند آب هویج گرفته است.
در واقع گیربکس و جعبه دنده را مورد عنایت قرار داده است، همیشه قبل از حرکت کردن از این که دنده سر جای خودش می باشد اطمینان حاصل نمایید زیرا دنده گیر کرده و امکان شکسته شدن آن وجود دارد.
اگر این کار مکررا پیش بیاید دنده هرز می شود و بعضا دیده شده است که در هنگام رانندگی دنده از جای خود درآمده و به حالت خلاصی می رود این ها همه نشان از ان است که دنده ها به صورت صحیح و اصولی کار نکرده اند.
سومین عاملی که باعث خرابی گیربکس بنز می شود
حتما با اصطلاح دنده معکوس آشنا شده اید اگر سابقه رانندگی چندین ساله دارید حتما چندین بار در جاده ها و خیابان ها به الاجبار دنده معکوس داده اید. دنده معکوس دادن بیشتر جاها برای این به کار می آید که راننده می خواهد از قدرت بیشتر موتور خودروی خود استفاده کند معمولان در سربالایی ها و هنگام سبقت گرفتن.
رانندگان حرفه ای این کار را به دستی انجام می دهند و میزان فشار به گیربکس را تا حد امکان کاهش می دهند اما رانندگان مبتدی به دلیل نداشتن آگاهی لازم از دنده معکوس های نابه جا و نا به هنگام استفاده می کنند که هم به موتور خودرو فشار وارد می شود و هم به گیربکس در نتیجه درصد خرابی گیربکس افزایش پیدا میکند و مجبور به تعمیر گیربکس بنز خود می شوید.
البته اکثر خودروهای کمپانی بنز از گیربکس اتوماتیک استفاده می کنند مخصوصا محصولات جدید این کمپانی که تا حد زیادی این اشتباهات را کاهش می دهد و تمامی پروسه تعویض دنده بر عهده گیربکس اتوماتیک می باشد و راننده هیچ دخالتی در این امر ندارد.
وظیفه گیربکس چیست؟
گیربکس از دو بخش دنده های سنگین و دنده های سبک تشکیل شده است و وظیفه این را دارد که میزان قدرت ماشین را با سرعت هماهنگ کند تا فشار کمتری به موتور ماشین وارد شود.
برا جلوگیری از خرابی گیربکس چه کار هایی باید انجام دهیم؟
برای این که خرابی گیربکس ماشین خود را به حداقل برسانید حتما سرویس های ماهیانه و سالیانه را جدی بگیرید.
برای تعمیر گیربکس بنز به کجا مراجعه کنیم؟
تعمیرگاه پارت ارین با بهره گیری از بهترین و مجرب ترین تعمیرکاران آماده این است که به شما خدمات رسانی کنند و از سرویس گیربکس تا تعویض و تعمیر گیربکس بنز شما را انجام می دهند.
مروری بر انواع گیربکسهای مرسدس بنز
از دهه 1990 ، مرسدس بنز از فناوری انتقال Tiptronic در اتومبیلهای خود استفاده کرده است. نسخه فعلی، گیربکس اتوماتیک 9 سرعته 9G-Tronic ، در سال 2013 معرفی شد. در انتقال تیپ ترونیک ، تغییر روتین دنده ها توسط یک کامپیوتر کنترل میشود. اما راننده می تواند کنترل های اتوماتیک را نادیده بگیرد. گیربکس های قبلی در بنزها شامل 7G-Tronic ، 5G-Tronic و 4G-Tronic قدیمیتر است.
فن آوری تیپ ترونیک مورد علاقه بسیاری از رانندگان است. زیرا هم سبک رانندگی اتوماتیک و هم دستی امکانپذیر است. رانندگان تازه کار میتوانند از تغییر اتوماتیک دنده استفاده کنند. در حالی که رانندگان باتجربه میتوانند از کنترل کامل تعویض دنده بهرهمند شوند. تعویض دنده نیز از آنجایی که هیچ کلاچ وجود ندارد سریعتر از یک جعبه دنده دستی سنتی است.
گیربکس تیپ ترونیک گشتاور بیشتری را از گیربکس CVT منتقل میکند و باعث شتاب سریع تر می شود. دیاملر Diamler ، تولید کننده 9G-tronic ، نسخه نه سرعته نسبت به نسخه های قبلی مزایای زیادی دارد از جمله مصرف سوخت کمتری ، انتشار کمتر گازهای گلخانهای، جابجایی دندههای نرمتر و ساخت و ساز سبک. همچنین دیاملر میگوید “9G-TRONIC بخش بسیار بالایی از قدرت موتور را به نیروی کششی تبدیل میکند”.
سوالات متداول گیربکس اتوماتیک
آیا روغن گیربکس هم مثل روغن موتور نیاز به تعویض دارد ؟
بلی. روغن گیربکس نیز همانند روغن موتور و سایر روغنهای مورد استفاده در خودرو برای کیلومتر خاصی تولید و مورد استفاده قرار می گیرد، لذا نیازمند تعویض کامل می باشد.
سرویسهای دورهای گیربکس در چه زمانی انجام می پذیرد ؟
سرویسهای دورهای بنا به توصیه کمپانی سازنده وابسته به کارکرد کیلومتر یا زمان باید صورت گیرد. تعویض روغن، فیلتر و سرویس های دوره ای گیربکس به موقع، رانندگی اصولی و آگاهی نسبی از عملکرد گیربکس، نقش مهمی در افزایش طول عمر قطعات گیربکس دارد. لازم به توضیح است زمان توصیه شده برای تعویض روغن و سرویس های دوره ای گیربکس اتوماتیک بین 40000 کیلومتر تا 45000 کیلومتر میباشد. لازم به ذکر است یکی از عوامل تعیین زمان تعویض روغن و سرویسهای دورهای ، شرایط رانندگی میباشد. برای مثال رانندگی در ترافیک باعث افزایش دمای روغن و کاهش عمر آن می شود. لذا توصیه ما به هموطنان تهرانی تعویض روغن گیربکس بین 30000کیلومتر تا 40000کیلومتر می باشد.
علت تقه زدن گیربکس اتوماتیک چیست ؟
علت اصلی تقه زدن گیربکس اتوماتیک میتواند ناشی از ایراد برقی باشد. همچنین میزان نبودن فشار روغن گیربکس که ناشی از ایراد در ساعت میباشد، از موارد مهم دیگر است. در بعضی موارد تقه زدن گیربکس اتوماتیک میتواند ناشی از خرابی و یا پارگی در دسته موتورهای گیربکس باشد.
گیربکس اتوماتیک چرا زوزه میکشد ؟
صدای زوزه گیربکس اتوماتیک معمولا ناشی از صدای فشار روغن و یا خرابی دندهها، مجموعه دنده سیارهای و دندههای دیفرانسیل میباشد.
علت گاز هرز خوردن گیربکس اتوماتیک چیست ؟
گاز هرز خوردن گیربکس اتوماتیک به علت کمبود روغن، نرسیدن روغن کافی پشت کاسه کلاچها، فرسودگی و مستهلک شدن صفحه کلاچها به وجود میآید.
خلاص شدن گیربکس اتوماتیک به چه معناست ؟
در خلاص شدن گیربکس موارد زیر دخیل هستند. بریدن دنده اویل پمپ – خراب شدن توربین – هرز شدن پلوس – خالی بودن گیربکس از روغن و یا معیوب شدن چرخ دندههای داخل گیربکس
حالت اضطراری گیربکس اتوماتیک در دنده 3 به چه معنایی می باشد ؟
در زمان خرابی گیربکس اتوماتیک خودرو در یک دنده خاص مثل دنده 3 ( البته در بعضی خودرو ها تعداد دنده های خودرو بیشتر است نظیر هفت دنده و هشت دنده این عدد متفاوت است) یا حالت اضطراری قرار میگیرد تا خودرو به اولین تعمیرگاه گیربکس مراجعه کند.
علت گیر کردن دنده در حالت پارک چیست ؟
گیر کردن دنده در حالت پارک موارد زیر را شامل میشود. نبود برق در سیستم پارک یا خالی بود باطری خودرو – خرابی استاپ زیر پدال ترمز – شکستن اهرم تعویض دنده از داخل گیربکس و یا خرابی در سلکتور
لرزش خودرو هنگام حرکت ناشی از چیست ؟
لرزش خودرو علت های زیر را شامل میشود: خرابی در دسته موتور – بکسواد کردن (هرز چرخیدن) صفحه کلاچها – خرابی پلوس
آیا گیربکسهای هیبرید (هایبرید) هم نیاز به تعویض روغن دارند ؟
بلی. در خودروهای نظیر تویوتا پریوس، 75 هزار کیلومتر و در خودروهای نظیر هیوندای سوناتا، 45 هزار کیلومتر تعویض روغن انجام میگردد.
چرخ دندهها مهمترین و اصلیترین قطعه در گیربکس یک خودرو هستند و بدون آنها جعبه دنده معنا و کاربرد خود را کامل از دست میدهد. چرخدندهها که اساسیترین قطعات مکانیکی موجود در پوسته جعبه دنده به شمار میروند هر یک نماینده یکی از دندههای خودرو هستند.
همچنین چرخدندهها، انتقال گشتاور را با حرکت خلاف جهت آن کنترل میکنند. با تفاوت در قطر چرخ دندهها و در نتیجه ایجاد تفاوت در سرعت حرکت آنها روی محور نیز تغییر در گشتاور منتقل شده از موتور به چرخها ایجاد میشود. به این ترتیب که چرخ دنده قطورتر به دلیل وزن بیشتر سرعت کمتری دارد و بالعکس. این چرخ دندهها عامل تفاوت بین دنده سنگین و سبک هستند. به این ترتیب که نحوه چرخش و انتقال گشتاور توسط آنها منجر به سرعت و قدرت بالاتر در دندههای سنگین (چرخ دندههای قطورتر) و سرعت بیشتر و قدرت کمتر در دندههای سبک (چرخ دندههای نازکتر) میشود. بنابراین چرخدندههای قطورتر مربوط به دندههای ابتدایی و برای شروع حرکت هستند و چرخدندههای باریکتر مربوط به دندههای بالاتر هستند که در سرعتهای بیشتر مورد استفاده قرار میگیرند.
اما برای درگیر شدن چرخدندهها با هم باید حتما اندازه دندههای آنها دو به دو برابر باشد. البته نیازی نیست که قطر این چرخ دندهها یکی باشد. چرخ دندهها دارای دو نوع فرم دندانه ساده و مارپیچ هستند. همچنین این قطعات مهم براساس جهت انتقال قدرت به سه دسته عمود محور، موازی محور و افقی محور تقسیم میشوند.
کشویی دنده گیربکس چیست؟
قطعهای است که از دو جهت شیار دارد و از یک سمت ماهک در یکی از این شیارها قرار گرفته و موجب حرکت آن میشود و از جهت دیگر در جعبه دنده برنجی و یاتاقان در شیار دیگر آن قرار میگیرد و دنده انتخاب شده وارد مدار میشود. کشویی روی قطعهای با نام توپی حرکت رفت و برگشت را انجام میدهد.
کاسه نمد یا عایق نشت گیربکس چیست؟
از یاتاقانها و روغن درون آنها در برابر نفوذ ذرات گرد و غبار محافظت میکنند.
اجزا و قطعات گیربکس و چگونگی عملکرد آن
گیربکسها به همان اندازه که مهم هستند از قطعات متعددی نیز تشکیل میشوند. مهمترین بخش یک گیربکس چرخدندههای آن هستند که بسته به نوع گیربکس در اشکال و جنسهای مختلف مورد استفاده قرار میگیرند. در ساختمان گیربکس تعداد زیادی چرخ دنده روی هم سوار میشوند و بسته به فعالیت هر یک، میزان قدرت و گشتاور انتقالی از موتور به چرخها مشخص میشود. هریک از چرخ دندهها نشانگر یکی از دندههای روی دسته دنده (سرعت دنده) داخل کابین هستند.
ماهک چیست؟ نقش ماهک در گیربکس
قطعهای خمیده و فلزی است متصل به انتهای میل ماهک. نیروی وارده بر میل ماهک توسط دسته دنده به آن منتقل شده و موجب حرکتش میشود. حرکت ماهک نیز کشویی دنده را درگیر کرده و در نتیجه چرخ دنده مورد نظر فعال شده و سرعت خودرو تنظیم میشود. به تعداد هر میل ماهک یک ماهک در گیربکس وجود دارد.
شافت واسط یا محور زیر گیربکس چیست؟
این محور وظیفه انتقال گشتاور از محور محرک به محور متحرک را بر عهده دارد. روی آن تعدادی چرخ دنده تعبیه شده است که با محور یک پارچه هستند. چرخ دنده ابتدایی این محور با چرخدندهی محور محرک درگیر است و سرعت ورودی را که توسط موتور تولید شده است، به همان صورت و بدون تغییر در میزان آن به سمت شاف خروجی هدایت میکند. چرخ دندههای روی این شافت اندازههای متفاوتی دارند.